“Met Mediaview krijgen mensen een goed beeld van de woning”

Persbericht

Een woning bezichtigen vanuit uw luie stoel? Dat kan vanaf nu met Mediaview. Mediaview geeft via het internet in een multimediale verkoopcommercial potentiële kopers informatie over een huis. De commercial bestaat uit een serie bewegende beelden die ondersteund worden door een prettige stem die informatie over de woning geeft.

Verreweg de meeste consumenten zoeken via het internet naar een woning. Meestal doen zij dat vanuit huis, over een snelle internetverbinding. Bij de keuze tot het maken van een afspraak voor de bezichtiging van een woning vormt het beeldmateriaal de doorslaggevende factor. Tot nu toe bestond dit beeldmateriaal uit foto's. Mediaview heeft een programma ontwikkeld dat de foto’s als een film laat zien. De bewegende beelden worden aangevuld met gesproken tekst en achtergrondmuziek. Een aangename stem geeft aanvullende informatie over de getoonde scènes. Deze multimediale verkoopfilm geeft potentiële kopers een goed beeld van de woning en de omgeving.

“Wij bieden Mediaview aan onze klanten aan als één van de manieren waarop ze hun huis kunnen presenteren”, legt Marcel Olijhoek, makelaar bij gelijknamig kantoor uit. “Op onze site plaatsen wij naast een beschrijving van de woning allerlei informatie over het huis en een serie foto’s. Bij de huizen van mensen die voor de commercial van Mediaview kiezen plaatsen wij op de site een icoontje. Door het icoontje aan te klikken wordt de commercial gestart. Sommige mensen gebruiken de commercial als alternatief voor de krantenadvertentie, anderen zien het meer als een aanvulling daarop.”

“Het is heel leuk om een filmpje van je huis op het internet te hebben”, vertellen meneer en mevrouw Janssen, die van hun huis een commercial hebben laten maken. “Bovendien bleek het een schot in de roos, want ons huis was vrij snel verkocht!”

“Doordat de kopers via Mediaview de commercial van de woning bekeken hadden, wisten ze vrij aardig wat ze van de woning konden verwachten”, vervolgt Olijhoek. “De woning bleek goed overeen te komen met dat wat de kopers ervan verwachtten. Daarom hoefden ze niet lang te twijfelen voor ze met een bod kwamen. Het was direct een groot succes!”

Wilt u ook van uw huis een commercial op het internet? Neem voor meer informatie contact op met een van de medewerkers van Olijhoek makelaardij. Bezoek ook eens onze website www.olijhoekmakelaardij.nl
Makelen samen met de makelaar >> Olijhoek Makelaardij 'Thuis in Apeldoorn >> Kopen zonder waardedalingsrisico, verkopen met zekerheid! >> De nieuwe formule >>


disclaimer