Olijhoek Makelaardij 'Thuis in Apeldoorn


Paul Martin & Mark Gilligan… Christmas Concert

Nu de kerst snel nadert, worden de kerstspullen en –cd’s afgestoft om weer in de kerststemming te komen. Twee Ierse muziekanten Paul & Marc zijn benaderd om hun eigen CD met Ierse kerstsfeermuziek te verkopen, waarbij de opbrengst gedoneerd wordt aan de stichting MS.
Marc Gilligan, zelf MS-patiënt, benaderde Marcel Olijhoek met het verzoek de CD’s als (kerst)relatiegeschenk in te zetten. Door de directe koppeling met de stichting MS werd Olijhoek direct enthousiast.

Hij bedacht zich geen moment en wilde deze gedachte combineren met het 5-jarig bestaan van zijn bedrijf.

Een mooi moment om met een eigen magazine de Apeldoornse gemeenschap te verwennen.
In januari start Olijhoek makelaardij elk kwartaal in de regio Apeldoorn met het verspreiden van een eigen Thuis-aan-huis magazine.
Vooraf aan de verspreiding van dit magazine zal er in december een Woon- en Lifestyle magazine worden uitgegeven, namelijk ‘Thuis in Apeldoorn’. Dit magazine biedt allerlei leuke en nuttige informatie voor iedereen die geniet van wonen en leven, met daarnaast een kleine selectie van ons woningaanbod.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Voor meer informatie, abonnee worden?
www.thuisinapeldoorn.com

Makelen samen met de makelaar >> “Met Mediaview krijgen mensen een goed beeld van de woning” >> Kopen zonder waardedalingsrisico, verkopen met zekerheid! >> De nieuwe formule >>


disclaimer