De nieuwe formuleDe makelaar
Marcel Olijhoek is Woon.nl makelaar in Apeldoorn en al sinds 1990 actief in deze regio. De huizenmarkt heeft voor hem geen geheimen en van elke buurt kent hij de wetenswaardigheden, het verleden en de ontwikkelingen. Bovendien voldoet Marcel als NVM-makelaar aan strenge kwaliteitseisen.

Woon.nl
Kenmerkend voor Woon.nl en bovendien uniek zijn de onafhankelijke waarde bepaling en prestatie afhankelijke beloning.

Bij Woon.nl staat de klant centraal en niet de makelaar. Dit vertaalt zich onder andere in een beloning voor de makelaar die afhankelijk is van het behaalde resultaat. Zo is de klant ervan verzekerd dat er een maximale inspanning wordt verricht. Uw belang en het belang van de makelaar zijn dus gelijk: de hoogste verkoopprijs in de vooraf afgesproken tijd. Ook bij aankoop is de beloning van de makelaar afhankelijk van het resultaat. Hoe lager de aankoopprijs hoe hoger zijn aandeel in de beloning.

Natuurlijk werkt Woon.nl volledig transparant en objectief. Zo bepaalt de makelaar bij een verkoopopdracht niet meer de waarde van de woning. Woon.nl laat dit over aan de professional: de onafhankelijke, objectieve taxateur. Een makelaar die een woning wil gaan verkopen heeft altijd een belang. Dit kan als gevolg hebben dat een makelaar de waarde te hoog inschat waardoor hij hoopt de opdracht te krijgen. Vervolgens adviseert hij na een paar maanden de klant toch om de verkoopprijs te verlagen. Dat kan natuurlijk niet, daarom schakelen wij een onafhankelijke expert in. Woon.nl is de enige makelaar met deze unieke werkwijze. Niet alleen de diverse makelaarsverenigingen, maar ook Vereniging Eigen Huis is enthousiast over deze transparante aanpak.

Daagt u ons maar uit
Indien u overweegt te gaan verhuizen, wilt u weten waar u aan toe bent. Een adviesgesprek over uw huidige en toekomstige financiële situatie werkt zeer verhelderend. Ook vertellen we u graag wat uw eigen woning nu daadwerkelijk waard is. Zo heeft u een compleet beeld en komt u beslagen ten ijs. Wij denken het meest optimale resultaat voor u te kunnen behalen in de vorm van de beste hypotheek met de laagste maandlasten en de meest optimale aan- of verkoop van uw woning. Daagt u ons maar uit, we staan graag voor u klaar!

Bel of ga naar onze website: www.woon.nl
Makelen samen met de makelaar >> “Met Mediaview krijgen mensen een goed beeld van de woning” >> Olijhoek Makelaardij 'Thuis in Apeldoorn >> Kopen zonder waardedalingsrisico, verkopen met zekerheid! >>


disclaimer