WIE IS OLIJHOEK?

Marcel Olijhoek is al sinds 1990 als makelaar actief in Apeldoorn en omgeving. Hij heeft dan ook veel ervaring opgedaan in met name de particuliere markt, en kent de huizenmarkt in Apeldoorn en wijde omgeving goed. Marcel Olijhoek weet wat er speelt en houdt zijn kennis van de markt, bouwkundige- en financiŽle aspecten steeds actueel. "Ik zit ruim 20 jaar in het vak, maar dat betekent niet dat ik het routineus benader. In mijn opinie moet je als makelaar voortdurend op de hoogte blijven van alle actuele ontwikkelingen op vele terreinen. Waar en hoe gaat een stad zich ontwikkelen, welke gevolgen kan dit hebben ? Hoe gaat de politiek om met signalen vanuit de bevolking? Bovendien heeft hij ook persoonlijk veel ervaring opgedaan met verhuizen en verbouwen en hij weet tot in alle details wat daarbij komt kijken. Deze kennis wil hij graag met u delen...


Vertaling van uw woonwensen

Als u op zoek bent naar de ideale woning, staat voor Olijhoek goed luisteren en het gedetailleerd in kaart brengen van uw woonwensen voorop. Vervolgens laat Olijhoek deze woonwensen uitkomen door ook zelf actief op zoek te gaan naar woningen die (nog) te koop komen.


De beste resultaten bij uw verkoop

Bij de verkoop van uw woning gaat het er om het beste resultaat te behalen. Olijhoek begeleidt u stap voor stap in het verkoopproces om dat samen met u te realiseren.


Taxatie en hypotheekadvies

Ook voor taxatie van uw onroerend goed of de hypotheek die het beste
bij u past, kunt u bij Olijhoek terecht.

meldt u eens vrijblijvend bij Marcel Olijhoek. In een 
persoonlijk gesprek vertelt hij u graag hoe u van dienst te kunnen zijn.disclaimer